ATTITUDE Sensitive Skin Baby Care, 2 in1 Haar & Body wash, Havermout 473 ml

€13,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

ATTITUDE's 2-in-1 shampoo en body wash voor baby's en de gevoelige huid is ontworpen voor pasgeborenen met een uitzonderlijk gevoelige huid. Onze geruststellende sulfaatvrije formule is ontworpen om je te helpen hun bijzonder gevoelige huid te verzorgen. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals colloïdale havermout, die een droge of geïrriteerde hoofdhuid en gevoelige huid kalmeren. En omdat we om je gezin geven, is deze zachte, geurloze body wash en milde shampoo EWG VERIFIED™.

ingrediënten:

Aqua / water / eau, natriumcocosulfaat, cocoglucoside, glycerine, natriumcocohylisethionaat, natriumchloride, citroenzuur, glyceryloleaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, avena sativa (haver / avoine) kernelextract, inuline, cyamopsis tetragonoloba (guar) gom.

Onze producten zijn voortdurend in ontwikkeling. Raadpleeg daarom de verpakking van het product voor de meest nauwkeurige ingrediëntenlijst.

 

Houd er rekening mee dat onze producten altijd geurstoffen van natuurlijke oorsprong hebben bevat (met uitzondering van ongeparfumeerde producten). Het enige dat veranderd is, is de manier waarop we deze informatie op onze verpakking weergeven. EWG heeft ons gevraagd om de term *geur (parfum) toe te voegen aan onze ingrediëntenlijst omdat hun interne standaard het nu verplicht maakt voor bedrijven om aan te geven welke ingrediënten deel uitmaken van de geur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen